Friday, 18 November 2011

Surat Menyurat

BORANG PENYERTAAN PERSONALITI PILIHAN Anda mempunyai visi hidup? Berketerampilan menarik dan ingin berkongsi minat serta pandangan mengenaiisu-isuse masa? Mungkin andalah yang kami cari untuk mengisi ruangan ‘Personaliti Pilihan’.Ruangan ini terbuka kepada remaja lelaki dan perempuan. Mudah sahaja, anda hanya perlu melengkapkan borang dibawah, kepilkan bersama dua keping gambar (1 penuh, 1 close-up) dan hantarkan penyertaan anda ke alamat: Karya Hidayah Sdn Bhd, No. 56-1, Petaling Utama Avenue, Jalan PJS1/50, Petaling Utama, 46150, PetalingJaya, Selangor. Atau email kanterus kepada: untuk1 suara@gmail.com dengan attachkan bersama gambar dan butiran dibawah.Setiap penyertaan tersiar akan mendapat saguhati eksklusif daripada akhbar1 Suara.
Nama Penuh:
Umur:
Alamat Menetap:
Email/ Facebook :
No.Telefon :
Sila kirimkan karya anda  berbentuk cerita pendek, pantun, sajak, teka-teki, lukisan dan kartun untuk dikongsi bersama kepada :
TintaAnak Felda,
1Suara, No.56-1,PetalingUtamaAvenue,Jalan PJS 1/50, TamanPetalingUtama, 46150, PetalingJaya, Selangor,.Atau emel kepada: untuk1suara@gmail.com

0 KOMEN:

Post a Comment

VIDEO PILIHAN